donderdag 15 oktober 2015

Horecava



Dé horecabeurs, de Horecava vindt plaats van 12 t/m 15 januari. Ook Sligro is aanwezig op deze beurs. Niet met een eigen stand, maar in samenwerking met de fresh partners Ruig en Kaldenberg en the Roast Room. Een nieuw restaurant concept dat in mei geopend wordt. Op de Horecava is een pop-up versie te vinden van dit nieuwe restaurant. Hier draait het allemaal om beleving en vers. Zowel in het restaurant als in de stand zie je hoe slagers ter plekke het vlees uitbenen en worsten draaien. Een unieke ervaring die je niet mag missen.
 
Het concept is bedacht door Michiel Deenik. Op de begane grond van de brasserie komt de Roast bar met slagerij waar slagers ter plekke vlees uitbenen. Op de eerste verdiepeing komt een luxe restaurant waar gasten kunnen lunchen en diner met vooral vlees.

 

0 reacties:

Een reactie posten

 

Food for thought Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger