donderdag 22 mei 2014

Hallo online magazine

De tijd van culinaire magazines gaat langzaam voorbij. Vroeger kocht je nog dure kookboeken zodat je thuis een keertje wat anders op tafel kon zetten, een beetje variatie. Tegenwoordig kopen we geen kookboeken meer, alleen de unieke kookboeken. Want dat zijn vaak de boeken die je jarenlang bewaart en waar je graag meer geld voor betaalt.

Recepten, kooktips, nieuws, restaurant-suggesties en overige culinaire inspiratie halen we tegenwoordig echt niet meer uit die boeken. Hiervoor gaan we naar het internet of zetten we de tv aan. Gratis en 24/7 toegankelijk op elk toestel. Altijd up-to-date en door iedereen te delen.

Want waarom zou je geld uitgeven voor een boek, terwijl de informatie ook gratis te vinden is op het internet? En waarom zou je nog een kookboek kopen voor nieuwe recepten, terwijl je ook de televisie aan kunt zetten (op bijvoorbeeld 24Kitchen) waar vervolgens honderden verschillende recepten voorbijkomen?


Een ramp voor alle uitgevers van kookboeken en kookmagazines. Maar ook zij moeten met de tijd meegaan. En daardoor maken zij gelukkig van veel van onze favoriete magazines een digitale versie, zodat we er ook van kunnen genieten op de tablet. Wel zo makkelijk.

0 reacties:

Een reactie posten

 

Food for thought Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger