donderdag 15 oktober 2015

De Eetstee



Voor een interview zijn we langs geweest bij hét beste vegetarische restaurant van de Benelux. De Eetstee bevindt zich in een smal lang pand in het centrum van Amersfoort. Nergens wordt gecommuniceerd dat het een vegetarisch restaurant is, dat zie je pas als je de menu kaart bekijkt. Allerlei verschillende leuke gerechten met groenten. Gerechten die je in een ander restaurant niet zou zien. Geen standaard vegetarische gerechten zoals een gevulde portobello of een vegetarische pasta. Maar originele groentegerechten. Zoals een pastinaakpakketje. 

Zelf ben ik geen vegetariër en dat zal ik waarschijnlijk ook nooit worden, maar toch leek het me leuk om er een keertje uit eten te gaan. Het ziet er heel modern en strak uit van binnen, niet zoals je zou verwachten bij een vegetarisch restaurant. Het is best klein maar je hebt genoeg ruimte bij je tafeltje en je zit niet vlakbij een ander tafeltje. En de gerechtjes zijn heel creatief en zien er lekker uit.
De eigenaar is al zeven jaar lang hard aan het werk om zijn restaurant tot een succes te maken. En hard werk beloont, zie je maar weer.

0 reacties:

Een reactie posten

 

Food for thought Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger