Afgelopen week heb ik met mijn stage weer een horecabeurs
bezocht. Dit keer was het de Gastronomie beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs vond plaats op 10 en 11 november. Op
11 november heb ik hem bezocht. Toen we aankwamen was het nog helemaal niet zo
heel druk op de beurs. We waren er rond 11 uur, en toen opende de beurs ook pas
net. Echter was het de dag ervoor veel drukker geweest omdat er toen ook een
openingsevent was, met Albert Adria van het voormalige ElBulli. Deze is ook geïnterviewd
door Foodbrigade, en het interview zal binnenkort ook hier op te lezen zijn.
Er stonden natuurlijk heel veel standjes van leveranciers
waar je al hun specialiteiten kon proeven. Iedereen op de beurs liep dan ook
wel met wat eten in zijn hand rond. Echter was het niet heel druk, maar de
mensen die er liepen hadden ook allemaal wat te eten. Bij de Sligro stand, was
het als enige wel heel druk. Hier stonden telkens wel een stuk of 20-25 man
omheen. De Sligro stand was eigenlijk hetzelfde opgezet als de stand op
Gastvrij Rotterdam. Alleen was de stand ongeveer de helft kleiner omdat de
beurs ook veel en veel kleiner was. Dit maakte het wel veel gezelliger. In het
midden stond de white table waar mensen aan konden gaan zitten en zo meegaan in
het verhaal van Sligro 3.0.
Tijdens het verhaal kregen ze wat te horen over alle nieuwe
aspecten van Sligro, en bij elk aspect kregen zij een heerlijk gerechtje wat er
bij paste. Zo kregen de gasten bijvoorbeeld een wagyu burger, oester, couscous
en een heerlijk glaasje champagne.
0 reacties:
Een reactie posten