donderdag 15 oktober 2015

Gastronomiebeurs

Afgelopen week heb ik met mijn stage weer een horecabeurs bezocht. Dit keer was het de Gastronomie beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.  De beurs vond plaats op 10 en 11 november. Op 11 november heb ik hem bezocht. Toen we aankwamen was het nog helemaal niet zo heel druk op de beurs. We waren er rond 11 uur, en toen opende de beurs ook pas net. Echter was het de dag ervoor veel drukker geweest omdat er toen ook een openingsevent was, met Albert Adria van het voormalige ElBulli. Deze is ook geïnterviewd door Foodbrigade, en het interview zal binnenkort ook hier op te lezen zijn.

Er stonden natuurlijk heel veel standjes van leveranciers waar je al hun specialiteiten kon proeven. Iedereen op de beurs liep dan ook wel met wat eten in zijn hand rond. Echter was het niet heel druk, maar de mensen die er liepen hadden ook allemaal wat te eten. Bij de Sligro stand, was het als enige wel heel druk. Hier stonden telkens wel een stuk of 20-25 man omheen. De Sligro stand was eigenlijk hetzelfde opgezet als de stand op Gastvrij Rotterdam. Alleen was de stand ongeveer de helft kleiner omdat de beurs ook veel en veel kleiner was. Dit maakte het wel veel gezelliger. In het midden stond de white table waar mensen aan konden gaan zitten en zo meegaan in het verhaal van Sligro 3.0.

Tijdens het verhaal kregen ze wat te horen over alle nieuwe aspecten van Sligro, en bij elk aspect kregen zij een heerlijk gerechtje wat er bij paste. Zo kregen de gasten bijvoorbeeld een wagyu burger, oester, couscous en een heerlijk glaasje champagne. 

0 reacties:

Een reactie posten

 

Food for thought Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger